EN | BM
 
 
 
MENGENAI KAMI
Siapa Kita


Selamat datang ke Lis Marketing Sdn Bhd, pengeluar label tenunan dan lencana yang berkualiti tinggi. Kami mempunyai banyak pengalaman dalam industri ini. Pelanggan kami terdiri daripada angkatan tentera, sekolah, industri perabot dan fesyen. Kemahiran dan kepakaran perkhidmatan kami menjadikan kami pengeluar pilihan oleh banyak syarikat seperti Hush Puppies, Baby Kiko, Muller, Oreef, Forest, Pureen dan banyak lagi.
 
 
KENAPA KITA
Kecemerlangan Kami -Reka Bentuk Label:


Label lebih banyak daripada sekadar membawa nama dan tanda harga syarikat anda; label memberi kesan pertama untuk produk dan syarikat anda. Sesiapa yang ingin membeli sesuatu akan melihat labelnya terlebih dahulu. Penting bagi label untuk mewakili syarikat secara kreatif, ringkas, dan tepat.
Kualiti Sama Kredibiliti
Bebas Masalah
Kami membekalkan secara terperinci
Pasukan Artistik & Kreatif
Harga Bersaing
Lokasi Berpusat
PORTFOLIO KAMI
 
 
LANGKAH 1
Fasa Reka Bentuk


Sekiranya anda sudah menyiapkan reka bentuk anda, hantarkan fail PDF / AI kepada kami. Pereka kami akan mengesahkan susun atur reka bentuk palsu dengan anda.
LANGKAH 2
Pengeluaran & Pembungkusan


Kami akan mula menghasilkan label anda. Biasanya prosesnya akan ambilmasa 3 hingga 9 hari bergantung pada pesanan barang.
LANGKAH 3
Selesai!


Setelah selesai, kami akan menghantarnya kepada anda. Sebagai alternatif, anda juga boleh mengambil pesanan anda dari kilang atau pejabat jualan kami.
 
 
TESTIMONI PELANGGAN
Cindy Ng

Saya menerima label pada hari Rabu. Saya ingin mengucapkan terima kasih atas penyampaian yang cepat dan cara anda yang teliti untuk memastikan label akan memberikan hasil yang baik. Labelnya sangat baik. Terima kasih.
 
HUBUNGI KAMI
Lis Marketing Sdn Bhd (1136864-P)
11, Medan Kikik 3, Taman Inderawasih, 13600 Perai, Pulau Pinang, Malaysia.
 

+604-390 7722
 

Tukar ke versi mobile