EN | BM

Mengenai Kami

 
LIS MARKETING telah wujud lebih dari beberapa tahun. Kami percaya bahawa label adalah titik penjualan pertama bagi sebarang produk, oleh itu kami mempraktikkan ketepatan semasa membuat label kami, memastikan bahawa kami menyampaikan imej syarikat dan kredibiliti produk anda kepada orang ramai dengan tepat.

Integriti kita yang kuat bermaksud bahawa kita berdedikasi untuk memberikan yang terbaik dan tidak kekurangan yang terbaik. Pasukan kami akan memberikan pendapat yang jujur dan telus yang membantu anda mengalirkan idea dan matlamat anda ke dalam satu reka bentuk akhir. Reka bentuk akhir akan mewakili semua yang anda ingin katakan mengenai syarikat anda dan produknya dalam satu label.

Bagaimana label kami berbeza dengan pesaing kami? Ringkasnya, perhatian fanatik dan obsesi untuk kesempurnaan label kita dapat dilihat dengan mudah. Terima kasih kepada teknologi canggih dan tenaga kerja kami yang berpengalaman, kualiti dan kredibiliti label kami pasti menjadikan produk anda menonjol dan bangga.

Kami adalah sumber nombor satu anda untuk semua label; anda akan mengetahui bahawa label anda dibuat dengan pemikiran dan semangat kerana ia dibuat oleh pasukan yang mempunyai banyak pengalaman, pengetahuan, dan profesionalisme. Kualiti label kami tidak dapat dinafikan.

 • integriti
   
   
   
   
 • pengalaman
   
   
   
   
 • keberkesanan
   
   
   
   
 • ketepatan
   
   
   
   

Kilang Kami
 


Tukar ke versi mobile